Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szilveszteri sms-ek képes leírás - Szilveszter.tlap.hu
részletek »

Szilveszteri sms-ek - Szilveszter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szilveszter.tlap.hu » Szilveszteri sms-ek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Szilveszteri angol idézetek, smsek

Szilveszteri angol idézetek, smsek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Szilveszteri idézetek

Szilveszteri idézetek

Szilveszteri idézetek válogatott gyűjteménye, melyet akár te is bővíthetsz kedvedre való szilveszteri idézetekkel. Az idézeteket egyszerűen továbbküldheted a barátaidnak, vagy egy javascript kód segítségével akár a saját honlapodon is megjelenítheted. Regisztráció után lehetőséged van a kedvenceidet saját aloldal gyűjteni.

Szilveszteri idézetek, smsek

Szilveszteri idézetek, smsek

Lepd meg barátaidat személyre szóló szilveszteri idézettel! Idézetek költőktől. Népdal idézetek: -Pezsgő, lampion és trombiták, Zene és mámor, szép a világ! Nincs vitánk, mindenki jóbarát, Soha ne szégyelld a filmszakadást! - Valla Attila --- Mit van mit kivánni még Ily áldott időben? - Adjon Isten, ami nincs, Ez uj esztendőben. --- Hajrá fiúk! ez a pohár Ama békés türelemért, Hogy a halandó újba kezd, Ha egy rossz ó-évet lemért! --- Mit bánjuk, hogy lejár az év! Énekre ajk és táncra láb! Használja, ki mozogni tud, Ezt az előnyét legalább. --- Hajrá fiúk! ez a pohár Az évért, mely kiszenvedte; Emléke fönn lesz holnap is... Egy kis mámor futó köde. --- Szilveszterkor eszembe jut, hogy múlnak az évek, Hogy mily nagy a szomorúság, amiben én élek. Fehéredik már a hajam, elhervadok csendben, Meghalok majd anélkül, hogy szeretnének engem. --- Szilveszteri ködös éjjel járom az utcákat, Hordozgatok a szívemben ezer égő vágyat. Nincsen senki, aki előtt kitárnám a lelkem, Nincsen, aki az új évben köszöntene e

Szilveszteri Sms enciklopédia

Szilveszteri Sms enciklopédia

SMS-t keresel? Itt biztosan megtalálod! Több mint 10000 kategorizált SMS, többek között szerelmes, ünnepi, vicces SMS-ek. Küldj SMS-t az SMS Enciklopédiából szeretteidnek, ismerőseidnek.

Szilveszteri sms gyűjtemény

Szilveszteri sms gyűjtemény

Szilveszteri sms-ek, szilveszteri sms gyűjtemény, újévi jókívánságok: -Új évet, új reményt, új sikert, új erényt adjanak az égiek, csak a barátaid legyenek a régiek! B.Ú.É.K! + sok nyereményt!

Szilveszteri Újévi SMS

Szilveszteri Újévi SMS

Szilveszteri, Újévi vicces, mókás SMS-ek: # Alufelni, téligumi, Merci Actros, tangabugyi! Telepohár hideg pezsgő,padló gázzal új esztendő! Fék,bal három jön az árok! Boldog Új Évet Kívánok!! B.U.É.k # Ma be fogsz rugni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.Ú.É.K.! # Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.! # Elsején amikor kialszanak a fények, A detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet! # Részeg vagyok mint az állat tele hánytam már a kádat klozet mélyén négykézláb okádok de pezsgő pukkanásra felállok s neked Boldog Új Évet Kívánok!! # Telefonálni ma nem fogok, Mert beszélni már nem tudok, Hányni talán még sikerül, Ahogy kinézek, mindenki kikerül. Nem is húzom a mondókámat sokáig... Boldog Új Évet ...Bokáig! # Elment a Mikulás, de visszajön jövőre, ma ne törődj semmivel, igyál hát öt főre! Nem garantálom, hogy kijózanodsz hétfőre, és hogy nem felejted el egy-kettőre! # A szerencse banknál a 2010-as számú számládra átutaltam 36

Szilveszteri üdvözlő sms-ek

Szilveszteri üdvözlő sms-ek

Lassan beköszönt az Újév, ennek apropóján csokorba gyűjtöttük az alkalomhoz illő rímekbe szedett frappáns jókívánságokat, melyek az év utolsó napján szoktak záporozni keresztül az éteren: -Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon,- ki elindult, az haladjon. B.U.É.K!

Szilveszteri üdvözlő smsek

Szilveszteri üdvözlő smsek

Szilveszteri üdvözlő smsek, szilveszteri köszöntő sms-ek, valamint buék sms-ek és idézetek gyüjteménye a Szerelmes-sms.hu oldalain: -Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

Szilveszteri versek

Szilveszteri versek

Szilveszterrel kapcsolatos klasszikus, magyar nyelvű versek válogatott, moderátorok által átnézett és javított gyűjteménye. A verseket lehetőség van ingyenesen továbbküldeni, megosztani, kedvencekbe rendezni, címkézni, illetve egyes esetekben átvenni, azaz a saját weboldaladon vagy blogodban publikálni is. Minden vers régi magyar költőtől származik, akik a múlt századokban alkottak, és már több mint 70 éve elhunytak. A gyűjteményt bárki bővítheti egy gyors regisztráció után, így az folyamatosan, minden nap bővül.

Hirdetés
Szilveszteri, Újévi B.U.É.K. SMS

Szilveszteri, Újévi B.U.É.K. SMS

Idézetet keresel? Itt megtalálod! Több mint 7000 kategorizált idézet és SMS, melyeket akár online el is küldhetsz e-mailben. Idézetek a szerelemről, ünnepi idézetek. Idézetek minden alkalomra: születésnap, Karácsony, Húsvét, Szilveszter ... Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteiteket kísérje a szeretet! Szívetekben béke, lelketekben nyugalom legyetek boldogok a következő 365 napon! BÚÉK! ... Igaz, hogy még nincs itt az év vége, De én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért hát, míg stabilan állok, Boldog Új Évet Kívánok! ... Sokat gondolkodtam azon, Mit kívánjak neked e napon: Asztalodra jó sok nasit, Az ágyadba két jó pasit, Orális és anál szexet, A zsebedbe jó sok stexet, Vegyenek körül a barátok, Boldog Új Évet Kívánok! ... A szerencse banknál a 2009-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, 52hét egészséget, 12hónap jókedvet. Minden jót az elköltéshez! Boldog Új Évet!

Újévi köszöntők idézetek

Újévi köszöntők idézetek

Újévi köszöntő idézetek sms-ek gyűjteménye. Rengetek szilveszteri köszöntővel. Néhány idézet az oldalról: -- Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K. -- Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! -- Újesztendő: Eljött a nap, mely lezár egy évet. A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, Mindenkire boldog újesztendő várjon! -- Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben, négykézláb mászok, úgy kiáltok, Boldog Új Évet Kívánok!

Újévi sms-gyűjtemény

Újévi sms-gyűjtemény

Szilveszteri Újévi Sms-gyűjtemény. Vicces, jópofa, kedves SMS szövegek. Példa: 1. Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet! 2. Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK! 3. Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok. 4. Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sültzsír csorog, akkor berúgtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K 5. Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a mult évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! 6. Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK! 7. Durranjon a pezsgo szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad

Újévi, Karácsonyi SMS-ek

Újévi, Karácsonyi SMS-ek

Karácsonyi SMS-ek, Szilveszteri SMS-ek, Újévi SMS-ek. Választhatsz rengeteg SMS szöveg közül, akár Újévre akár Karácsonyra. Vidám Vicces Frappáns újévi köszöntők, újévisms, karácsonyisms - SzépKarácsony.hu --- Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! --- Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre! BUEK! --- Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben, négykézláb mászok, úgy kiáltok, Boldog Új Évet Kívánok! --- Eljött hát az év utolsó napja, vedel is a város apraja, nagyja. Koccintunk hát mi is egészségetekre, teljesüljön álmaitok a jövő esztendőben. BÚÉK --- Hull a hópehely, a szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, és ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet Kívánok!

Tuti menü