Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szilveszter linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Újévi - Zenélő [7. oldal]
részletek »

Szilveszter képes leírás: Újévi - Zenélő [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szilveszter.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
Újévi képeslapok

Újévi képeslapok

Virágos, romantikus, zenés, verses képeslapok, kepeslapkuldes, e-card, virtuális képeslap, városok, tájak, képek, mailcontrol, válogatás, legszebb képeslapok, tenger, mese állatok, cica, kutya, szerelem, kepeslap

Újévi képeslapok

Újévi képeslapok

Hazánkban nem is egy hiedelem kapcsolódik az óév legutolsó napjához, illetve az újév első napjához. A különböző babonás szokásoknak az élet minden területére kiterjedő hatást tulajdonítottak eleink. Így például szokás volt a hajadon lányok körében a párjóslás. Ez úgy történt, hogy a lányok papírdarabokra legények neveit írták. Ezután mindegyik papírt egy-egy darab tésztába tették, amiből gombócokat gyúrtak. Éjfélkor a gombócokat lobogó vízbe dobták, s amelyik gombóc először a felszínre úszott, azt kivették, s így megtudták a leendő párjuk nevét.

Újévi képeslapok

Újévi képeslapok

Küldj Újévi, Szilveszteri képeslapok ismerőseidnek, barátaidnak, rokonaidnak. Tűzijátékos, pezsgőpoharas, konfettis képeslapok. Kiváró küldőfelület van, az üzenetet jól meg lehet formázni, több címzettet is meg lehet adni. - kepeslapkuldes.hu

Újévi köszöntők

Újévi köszöntők

Újévi képek, képeslapok. Idézetek, versek, bölcsességek az élet minden területéről, névnapi, szülinapi köszöntők - idezetek.abbcenter.com

Újévi köszöntők idézetek

Újévi köszöntők idézetek

Újévi köszöntő idézetek sms-ek gyűjteménye. Rengetek szilveszteri köszöntővel. Néhány idézet az oldalról: -- Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K. -- Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! -- Újesztendő: Eljött a nap, mely lezár egy évet. A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, Mindenkire boldog újesztendő várjon! -- Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben, négykézláb mászok, úgy kiáltok, Boldog Új Évet Kívánok!

Újévi sms-gyűjtemény

Újévi sms-gyűjtemény

Szilveszteri Újévi Sms-gyűjtemény. Vicces, jópofa, kedves SMS szövegek. Példa: 1. Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet! 2. Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK! 3. Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok. 4. Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sültzsír csorog, akkor berúgtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K 5. Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a mult évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! 6. Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK! 7. Durranjon a pezsgo szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad

Újévi zenés képeslapok

Újévi zenés képeslapok

Szilveszteri hangos zenélő képeslapküldő, szilveszteri képeslapok, feltölthető saját képgaléria, buék, b.u.é.k. új évi képeslap, óév búcsúztató.

Újévi, Karácsonyi SMS-ek

Újévi, Karácsonyi SMS-ek

Karácsonyi SMS-ek, Szilveszteri SMS-ek, Újévi SMS-ek. Választhatsz rengeteg SMS szöveg közül, akár Újévre akár Karácsonyra. Vidám Vicces Frappáns újévi köszöntők, újévisms, karácsonyisms - SzépKarácsony.hu --- Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! --- Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre! BUEK! --- Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben, négykézláb mászok, úgy kiáltok, Boldog Új Évet Kívánok! --- Eljött hát az év utolsó napja, vedel is a város apraja, nagyja. Koccintunk hát mi is egészségetekre, teljesüljön álmaitok a jövő esztendőben. BÚÉK --- Hull a hópehely, a szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, és ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet Kívánok!

Vadregényes Szilveszteri Mulatság a Medvesben

Vadregényes Szilveszteri Mulatság a Medvesben

Szállodánk egy gyönyörű erdei környezetben található. Az év utolsó napjain is érdekes programokkal várjuk kedves vendégeinket. Szilveszteri programjaink között szerepel pálinkakóstolás, egy romantikus kanyar lovasszánnal, 12 minifogásos vacsora élőzenével, szilveszteri csobbanás, családi guriga, szaladj be-szaladj ki, új idők focija, bozótjárás, szilveszter éjjeli bál, masszázs varázs, túrázások, kirándulások, és az év utolsó napján ünnepi vacsora várja az éhes hasakat. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott! Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő időeltöltést. Köszöntse nálunk az újévet!

Hirdetés
Zenélő E-card-ok

Zenélő E-card-ok

Zenés képeslapokat küldhetsz oldalunkról Karácsonyra, Újévre, születésnapra, névnapra, Valentin napra, de csak úgy is... akármikor. Ezen kívül nyomdailag kivitelezett lapjaink közül is válogathatsz kedvedre, azért, hogy hódolj a hagyománynak, és olyan lapot is küldhess, ami meg is marad.

Tuti menü